Cine suntem

Suntem experți ai piscinelor, grație experienței și clienților. De mai bine de un deceniu, aducem un colț de relaxare acolo unde vor clienții. Suntem o echipă profesionistă, pentru care calitatea va fi mereu prioritară.

Ce lucrăm

Construim zeci de modele de piscine “la cheie”, piscine publice și rezidențiale, pentru care oferim servicii complete post-execuție.

Cum lucrăm

Visezi la piscina perfectă? La noi, în câteva clipe, visul tău devine animație 3D. Împreună plonjăm într-un vis al animației 3D. Lăsați-vă purtați spre el de imaginația noastră și bazați-vă pe măiestria echipei noastre ca visul să devină realitate!

Oferim și consultanță tehnică, design personalizat și funcțional.
Vrem mereu mai bine, mai frumos, mai eficient, mai prietenos cu mediul înconjurător!

Investim în oameni și echipamente pentru a vă oferi unicitate și trăinicie.

Ce servicii oferim

Sisteme integrate  pentru centre tip aqua park și orice tip de dotări tip spa

Piscine publice de interior și exterior

Piscine rezidențiale de interior și exterior

Consultanță profesională pentru proiecte de piscine publice și centre de agrement tip aqua park (design, proiectare,bugetare)

Misiune declarată

Piscine unice, construite solid, garantate pe viață, personalizate în cele mai mici detalii, execuție ireproșabilă, suport tehnic permanent.

De ce suntem unici

Pentru că, în afară de standardul de calitate al piscinelor noastre, clientul dă celelalte dimensiuni.

Care sunt valorile noastre

Transpunem ce spunem! Profesionalism, calitate, talent, implicare!

Cu cine lucrăm

Cu profesioniști care produc cele mai performante echipamente și materiale profesionale pentru piscine și spa; beneficiem de informare și susținere tehnică permanent actualizată la noutațile din domeniu.

Furnizorul nostru principal pentru echipamente profesionale pentru piscine este producătorul spaniol KRIPSOL al cărui reprezentant unic suntem în România.

Cu noi, veți beneficia de garanții extinse, de intervenții prompte, de piese de schimb pentru care nu trebuie să așteptați, de calitate garantată de producția integrală a tuturor echipamentelor în Uniunea Europeană!